/

  Fotóblog

  2015. 05. 16.
  Pécs-Bazilika-Laterum Étterem-Malomvölgy

  Mira és Gábor esküvője egy igazán jól előkészített, és szervezett lakodalom volt, amihez remek hangulat párosult...

  2015. 05. 09.
  Fehérvárcsurgó-Székesfehérvár

  Márti és Isti egy ideje már Budapesten élnek, de az esküvőjüket Székesfehérváron tartották. A délelőtti kreatív fényképezést, pedig a fehérvárcsurgói Károlyi kastély parkjában tervezték.

  2014. 08. 23.
  Forster Vadászkastély (Bugyi)

  Betti és Attila csodálatos tisztaszívű fiatalok...Már a jegyesfotózás is nagyon jó hangulatban zajlott, de az esküvő napja mindent felül múlt.Igazi ünnep volt!

  2014. 05. 17.
  Márok-Szajk-Lánycsók-Villány

  Edina és Norbi esküvöje egy nagyszerűen szervezett vidéki lakodalom volt, hamisíthatatlan sváb hangulatban.A kreatív fotózást pár nappal később a villányi Gere birtokon és Szajkon tartottuk.

  2014. 07. 13.
  Tolna (Holt-Duna)

  Betti és Dávid esküvő elötti fényképezésére a Szekszárdhoz közeli Tolnán került sor egy meleg júliusi vasárnap délután.Imádom a vizet, és ennek a holtágnak a hangulata, valamint a két szimpatikus fiatal kedvessége, és közvetlensége különösen kellemessé tette a délutánt.

  2015. 02. 24.
  Dombóvár

  Újra az a megtiszteltetés ért, hogy én fotózhattam a dombóvári Illyés Gyula Gimnázium egyik osztályát. Szeretek ebben az iskolában fényképezni. Az idei osztály, a 12.a pedig különösen szimpatikus és kedves volt.